fbpx
06 85639045 tonpho11.nl@gmail.com

Behandelingen

De Thaise massage staat ook wel bekend onder de naam Thai healing en bestaat al meer dan 2.500 jaar. Thaise massages kunnen namelijk een geneeskrachtige en helende werking hebben op het menselijk lichaam. De Thaise massage is nog steeds een belangrijk onderdeel van de Thaise geneeskunde en cultuur. Bekijk al onze behandelingen en boek een ontspanningsmoment bij Ton Pho Nuad Thai in Amsterdam.

De behandelingen bij Ton Pho Nuad Thai

We bieden verschillende soorten behandelingen aan. Bekijk ze hieronder allemaal en kom meer te weten over de soorten Thaise massages. Boek direct een heerlijke massage voor uzelf of samen met een vriend(in) of uw partner.

Traditional Thai Massage

Traditionele Thaise massage

Een stevige massage voor ultieme ontspanning. Het is een complete massage van de spieren, de huid en uw gewrichten. Door de bloedsomloop en lymfesysteem te stimuleren, herstellen we de balans tussen lichaam en geest. Bovendien geeft de traditionele Thaise massage nieuwe energie en helpt het tegen vermoeidheid.

Thai Olie Massage

Thaise olie massage

De Thaise olie massage is 100% ontspannend. Ideaal om bijvoorbeeld als cadeau te geven om samen met uw partner te boeken. Deze aromatherapie met essentiële oliën geeft het ultieme relaxgevoel met lichte druktechnieken. De verwarmde olie verzorgt de huid en de heerlijke geuren geven een extra rustgevend effect.

Deep Tissue/Sport Massage

Deep Tissue/Sport Massage

Door veel te sporten kunnen uw spieren soms overbelast raken. Met een deep tissue of sport massage versnellen we het herstel van de spieren. Het zorgt voor een betere doorbloeding waardoor de spieren weer soepel worden. Door onze stevige massage maken we het bindweefsel los en verdwijnen eventuele knopen. Stijfheid in spieren of gewrichten wordt met deze effectieve massage direct verlicht.

Thai Herbal Massage

Thai Herbal Massage

Met behulp van warme kruidenstempels wordt de stofwisseling geoptimaliseerd en kunnen afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd. De bundeltjes zijn gevuld met geurende kruiden die een reinigende en activerende werking hebben. Met deze massage komt u helemaal tot rust.

Zwangerschaps Massage

Zwangerschaps Massage

In een aangename zijligging kunt u bij ons heerlijk genieten van een zwangerschapsmassage. Ideaal voor het verminderen van zwangerschapskwaaltjes, zoals misselijkheid. Onze masseurs besteden naast uw nek en schouders extra veel aandacht aan uw benen omdat deze vaak vermoeid zijn. Deze massage helpt u bovendien om weer fitter te voelen.

Voet Massage

Voet Massage

Door extra aandacht te geven aan specifieke reflexpunten in uw voeten zullen klachten verminderen en ontstaat er een ultieme ontspanning tussen lichaam en geest. De energiestromen door het hele lichaam activeren we door deze voetreflexmassage. Een heerlijke behandeling!

Hot Stone Massage

Hot Stone Massage

Deze intens ontspannende warmte massage dringt diep door in de spieren van uw hele lichaam. Het verlicht eventuele spanning en geeft nieuwe energie. U wordt bij de hot stone massage zowel met de handen als met de verwarmde stenen gemasseerd.

Balans tussen lichaam en geest

Wat maakt de Thaise massage nou zo uniek? Het antwoord is simpel: de verbinding tussen lichaam en geest. Met een Thaise massage kunnen we een onbalans tussen deze twee weer in evenwicht brengen. Dit kan voor iedereen wat anders betekenen. Voor de één helpt een Thaise massage bij de verlichting van pijn en het bestrijden van vermoeidheid. Voor de ander vergroot het de flexibiliteit en versoepelt het de huid. Onze behandelingen zorgen in elk geval voor harmonie tussen lichaam en geest.

Thai massage atributen

De kenmerken van onze massagesalon

Ton Pho Nuad Thai heeft jarenlange ervaring in het geven van diverse Thaise massages. Doordat we de eeuwenoude Thaise traditie door en door kennen, weten we precies hoe we deze mooie Oosterse traditie naar onze klanten moeten vertalen. We zijn authentiek, vakkundig en servicegericht.

Welke behandeling u ook kiest, u kunt er vanuit gaan dat het helpt om pijn te verzachten, emotionele of fysieke blokkades op te heffen en vermoeidheid te bestrijden. Onze massages zijn altijd een ontspannen belevenis. Door de mooie producten waarmee we werken zal het u aan niets ontbreken. We werken met essentiële oliën die 100% plantaardig zijn. Onze massage bedden liggen comfortabel en onze handdoeken zijn zijdezacht. Of u nu voor een traditionele stevige Thaise drukmassage komt of voor een ontspannende zwangerschapsmassage, bij Ton Pho Nuad Thai helpen we u graag.

Waarom Ton Pho Nuad Thai?

We hechten veel belang aan een ultiem verzorgde ervaring. U wordt in de watten gelegd en het zal u aan niets ontbreken. Wij bieden altijd:

 • Professionele masseurs
 • Luxe en schone massage kamers
 • Al vanaf 35 euro
 • Ruime keuze aan behandelingen

Hartje Amsterdam, maar erg goed bereikbaar

Onze massage salon ligt op de bekende Overtoom in Amsterdam West. Onze salon ligt vlakbij het Vondelpark en de mooie Helmersbuurt. Wij zijn uitstekend bereikbaar met de fiets of met het openbaar vervoer. De bus en tram stoppen bijna voor de deur.

Wat kost een behandeling bij Ton Pho Nuad Thai?

U boekt al een massagebehandeling vanaf € 35,-. Bekijk onze tarievenpagina om het actuele overzicht te bekijken. Eerst kiest u welk soort massage u wenst te krijgen. Dit kan ook eerst met ons team worden overlegd, om de behandeling af te stemmen op uw wensen. Daarna bepaalt u hoe lang u de massage graag zou willen. Welke massage u ook kiest, u loopt fris en uitgerust onze salon weer uit!

Openingstijden
Ton Pho Nuad Thai in Amsterdam

Wij zijn 7 dagen per week geopend en verwelkomen u graag op de volgende tijden:

 • Maandag                10:30 – 22:00 uur
 • Dinsdag                  10:30 – 22:00 uur
 • Woensdag              10:30 – 22:00 uur
 • Donderdag             10:30 – 22:00 uur
 • Vrijdag                    10:30 – 22:00 uur
 • Zaterdag                 10:30 – 22:00 uur
 • Zondag                    10:30 – 22:00 uur

Boek een behandeling bij ons in Amsterdam

Het team van Ton Pho Nuad Thai in Amsterdam staat elke dag voor u klaar om aan de slag te gaan. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen, mailen of gewoon even binnenlopen.

Telefoon: 06 85 63 90 45
E-mail: tonpho11.nl@gmail.com
Adres: Overtoom 66, 1054 HL Amsterdam

Team Tonpho Nuad Thai
Tonpho thai massage Amsterdam